Home » Blog » Hoe Orange klantendienst contacteren?

Hoe Orange klantendienst contacteren?

Ben je klant bij Orange of wil je graag klant worden? Dan is het interessant om te weten hoe je met de klantendienst van Orange in contact kan komen. We zochten voor je uit welke manieren de makkelijkste en snelste zijn om een Orange medewerker te spreken/mailen.

1. Via telefoon

BEL 5000 (met je Orange nummer)

BEL 02 745 95 00 (met een niet-Orange nummer)

BEL +32 2 745 95 00 (vanuit het buitenland)

Dit telefoonnummer kan je gebruiken als je vragen hebt over storingen of andere technische problemen, facturatie, betalingen,… enz. Kortom, dit is het telefoonnummer als je al klant bent van Scarlet. Je kan de klantendienst bereiken van:

  • Maandag – zaterdag: 08u00 tot 20u00
  • Zondag en feestdagen: 10u00 tot 18u30

BEL 0800 3 58 58

Wil je een product van Orange bestellen (internet, tv of telefonie) dan moet je bovenstaande telefoonnummer gebruiken. Dan word je direct in verbinding gesteld met een medewerker die je bestelling opneemt en in orde brengt.

  • Maandag – vrijdag: 09u15 tot 19u45
  • Zaterdag: 10u45 tot 17u45

2. Via mail

Een mailadres van de klantendienst van Orange is niet in de omloop. Ook een contactformulier is niet terug te vinden op de website. De meest voor de hand liggende manier om contact te maken met de klantendienst (buiten telefoon) is dus niet beschikbaar bij Orange. Gelukkig zijn er nog een aantal andere manieren om de klantenservice van Orange te pakken te krijgen.

3. Via Facebook Messenger

Facebook wordt door Orange veelvuldig gebruikt als een kanaal van hun klantenservice. We lazen in verschillende comments dat vragen via Facebook Messenger doorgaans sneller werden behandeld dan al de andere mogelijke contactmanieren. De moeite om te gebruiken als je snel een antwoord wilt op je vraag. Ga hiervoor naar de pagina van Orange: facebook.com/OrangeBelgium.

4. Via een Orange-shop

Van Orange zijn er enorm veel winkels en verkooppunten terug te vinden. Check de website voor de dichtstbijzijnde winkel waar je Orange diensten kan bestellen of waar je kan langsgaan met problemen of klachten:

5. Via Orange Tribe

In laatste instantie kan je je wenden tot de Orange community oftewel de Orange Tribe. Dit is het forum waar enkel Orange leden op aanwezig zijn. Hier krijg je normaal gezien meteen een goed antwoord op je vraag.