Vergelijk GSM abonnement onbeperkt internet en bellen

We vergelijken de prijzen van 6 verschillende mobiele abonnementen met alles onbeperkt: onbeperkt bellen én onbeperkt internet en dat voor een GSM in België. We beginnen bij het goedkoopste abonnement voor uw smartphone en rangschikken zo naar het duurste:

AbonnementBelminutenMobiele dataPrijs/maandMeer info?

Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data29€Bekijken >

Go Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data40€Bekijken >

Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data40€ 

Mobilus XL Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data42,99€Bekijken >

Kong Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data43,80€ 

5G Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt 5G data49,99€Bekijken >

Wat is het goedkoopste mobiel abonnement met onbeperkt bellen?

Het goedkoopste abonnement in deze vergelijking voor de combinatie onbeperkt bellen en onbeperkt internet is van Mobile Vikings. Vervolgens zitten Orange en Base in de middenklasse qua prijs. Proximus en Telenet tot slot hebben het duurste ongelimiteerde abonnement, maar tegelijk zijn deze twee de marktleider in de telecomsector met het meest performante netwerk.

Hoe ‘onbeperkt’ is onbeperkt bellen?

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u 24 uur per dag gaat bellen of uw mobiel abonnement als babyfoon gaat gebruiken. Zo voorziet elke operator in de kleine lettertjes wel ergens dat er een maximumlimiet van 3 tot 6 uur per dag is. Daarnaast spreekt het voor zich dat het onbeperkt telefoneren enkel van toepassing is binnen België en niet voor bellen naar het buitenland.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in april 2020 en dient eerder als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar een GSM abonnement. Voor deze steekproef werden geen parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief maar werd er gekeken naar de huidige standaardtarieven (zonder korting) die op de respectievelijke websites geafficheerd worden. Aangezien telecomaanbieders constant prijswijzigingen doorvoeren, verwijzen we door naar de websites in kwestie om de meest meest actuele prijs te consulteren.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *