Vergelijk GSM abonnementen onbeperkt mobiele data

We vergelijken de prijzen van 6 verschillende gsm abonnementen met onbeperkte mobiele internet data in België. We beginnen bij het goedkoopste abonnement met unlimited mobiele data voor je smartphone en rangschikken zo gaandeweg naar het duurste:

AbonnementBelminutenMobiele dataPrijs/maandMeer info?

Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data29€Bekijken >

Go Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data40€Bekijken >

Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data40€ 

Mobilus XL Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data42,99€Bekijken >

Kong Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt data43,80€ 

5G Unlimited
Onbeperkt bellenOnbeperkt 5G data49,99€Bekijken >

Wat is het goedkoopste mobiel abonnement met onbeperkte internet data?

Het goedkoopste abonnement in onze vergelijking wordt aangeboden Mobile Vikings. Zij positioneren zich al geruime tijd op de Belgische markt als prijsbreker wanneer het aankomt op prijzen voor mobiele data. Dat weerspiegelt zich ook in deze vergelijkingstabel voor ongelimiteerde mobiele data.

Een belangrijke opmerking hierbij is wel dat Proximus niet als goedkoopste uit de bus komt, maar wel bekend staat als diegene met het meest performante mobiele netwerk. Daarnaast was het ook de eerste mobiele provider om in België het 5G netwerk te introduceren. Probeer dus niet enkel te denken aan de factor prijs, maar ook steeds de component kwaliteit in het achterhoofd te houden.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in april 2020 en dient eerder als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar een GSM abonnement. Voor deze steekproef werden geen parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief maar werd er gekeken naar de huidige standaardtarieven (zonder korting) die op de respectievelijke websites geafficheerd worden. Aangezien telecomaanbieders constant prijswijzigingen doorvoeren, verwijzen we door naar de websites in kwestie om de meest meest actuele prijs te consulteren.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *