Langs deze weg willen we u graag een overzicht meegeven van alle GSM operatoren providers van internet, vaste telefoon en TV in België.

Van welke provider wenst u een overzicht te bekijken van mobiele abonnementen en/of vaste telefoon, internet en TV pakketten?

Scarlet biedt mobiele abonnementen, internet, TV en vaste telefoon. Het is een dochteronderneming van Proximus. Het profiteert daardoor mee van een sterk netwerk, maar is vaak de allergoedkoopste.


mobile-vikings-logo

Mobile Vikings is in België een exclusieve prijsbreker als het aankomt op telefoonabonnementen met veel mobiele data. Zeker als je een abonnement zoekt met onbeperkte internet data. Of beter gezegd: Daadaataa.


proximus logo groot

Orange is van oorsprong een Frans bedrijf en was tot 2016 bekend als operator Mobistar. Het neemt al jaren de 3e plaats in achter marktleiders Proximus en Telenet en is doorgaans ook voordeliger dan deze 2.

Proximus is op vele vlakken de marktleider en was tot 2015 bekend als Belgacom. Het staat erom bekend het meest performante mobiel netwerk te hebben. Om een pakket te nemen, heb je wel een telefoonaansluiting nodig.