Vergelijk digitale tv enkel abonnementen

We vergelijken in dit artikel prijzen van providers voor digitale televisie zonder internet of telefoon. Bekijk in onderstaande tabel alle abonnementen voor uw televisie.

Dit type abonnement ‘alleen TV’ is prefect voor mensen die bijvoorbeeld al vast internet en mobiel abonnement hebben dat reeds betaald wordt door de werkgever. We beginnen bij het goedkoopste abonnement voor televisie bij jou thuis en gaan zo verder naar beneden richting de abonnementen met de duurste tarieven:

Abonnement# ZendersActivatieInstallatie Prijs/maand

Basic Light
5549,95€
120€ 15,90€

Basic
8549,95€
120€ 18,90€

Basic+
10549,95€
120€ 25,90€

Telenet TV
Meer dan 8050€
85€ 27,59€

Solo TV
7050€
60€-110€ 32,95€

Wat is het goedkoopste vaste telefoon abonnement?

Uit onze tabel kunnen we duidelijk afleiden dat TV Vlaanderen prijsmatig de goedkoopste aanbieder is van aparte televisieabonnementen. Een belangrijke opmerking daarbij is wel dat het gaat om satelliet TV. Hier en daar lezen we op Facebook jammer genoeg klachten van gebruikers die zeggen dat ze geen beeld/ontvangst hebben langs deze weg.

Als je bereid bent maandelijks iets meer te betalen, wordt ook Telenet TV een optie. Dit is niet de goedkoopste optie, maar in het algemeen biedt Telenet TV een stabiele kijkervaring zonder al te veel problemen die zich voordoen.

Conclusie: Als een goedkope prijs je hoofdprioriteit is, is TV Vlaanderen de aangewezen keuze. Kijk je echter naar de verhouding prijs/kwaliteit, dan wordt Telenet TV plots ook een interessant keuze. Aan jou dus om deze afweging te maken.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in april 2020 en dient als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar een televisie abonnement. Voor deze vergelijkende tabel werd gekeken naar de op dat moment geldende standaardtarieven (zonder korting of webpromo) die op de respectievelijke websites geafficheerd worden. Aangezien telecomaanbieders constant prijswijzigingen en abonnementswijzigingen doorvoeren, verwijzen we door naar de websites in kwestie om de meest meest actuele prijs te consulteren.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *