Vergelijk pakket TV, vaste telefoon en internet

We vergelijken de prijzen van verschillende providers die een pakket vast internet, vaste telefoon en TV aanbieden in België. We beginnen bij de goedkoopste provider voor een bundel digitale TV, bellen via een vast telefoontoestel en internet en gaan zo verder naar de duurste operator:

PakketInternetTVPrijs/maandMeer info?

Trio
Onbeperkt
50 Mbps
Scarlet TV
33 zenders
40€Bekijken >

All-in-one Basic Light
Onbeperkt
100 Mbps
Satelliet TV
31 zenders
49,95€ 

Trio Relax
Onbeperkt
125 Mbps
Voo TV
70 zenders
68,45€ 

Love Trio + fixed phone + Go Light
Onbeperkt
100 Mbps
Orange TV
113 zenders
69€Bekijken >

Wigo home S
200 GB
150 Mbps
Telenet TV
>80 zenders
71,84€ 
proximus logo groot
Familus
Onbeperkt
100 Mbps
Proximus TV
80 zenders
79,49€Bekijken >

Wigo home
Onbeperkt
300 Mbps
Telenet TV
>80 zenders
84,55€ 

Trio Max
Onbeperkt
400 Mbps
Voo TV
70 zenders
89,95€ 

Wie is de goedkoopste provider voor een pakket TV, vaste telefoon en vast internet?

Het goedkoopste abonnement in onze vergelijking van leveranciers zit absoluut bij Scarlet. Het pakket Scarlet Trio bevat internet, digitale TV en vaste telefoon voor een zeer lage prijs per maand. Het is op dit moment dé absolute prijsbreker op de markt voor deze bundel.

Stel je echter kwaliteit voorop met een zo hoog mogelijke surfsnelheid in je pakket? Dan is het Telenet Wigo home of Voo Trio Max pakket absoluut jouw ding. Al spreken we dan wel over een totaal andere tarieven per maand.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in april 2020 en dient eerder als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar een provider voor vast internet thuis in een pakket samen met TV en vaste telefoon. Voor deze steekproef werden geen parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief maar werd er gekeken naar de huidige standaardtarieven (zonder korting) die op de respectievelijke websites publiekelijk getoond worden. Aangezien telecomaanbieders constant prijswijzigingen doorvoeren, verwijzen we door naar de websites in kwestie om de meest actuele prijs te raadplegen.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *