Vergelijk TV en vast internet pakket

We vergelijken de prijzen van 6 verschillende providers die een pakket vast internet en TV aanbieden in België. We beginnen bij de goedkoopste provider voor internet en TV thuis en gaan zo verder naar het duurste pakket:

PakketVast internetTVPrijs/maandMeer info?

Trio
Onbeperkt
50 Mbps
Scarlet TV
33 zenders
40€Bekijken >

All-in-one basic
Onbeperkt
100 Mbps
Satelliet TV
80 zenders
52,95€ 

Basic internet+TV
150GB
100 Mbps
Telenet TV
80 zenders
55,90€ 

Love Trio + GSM Go Light
Onbeperkt
100 Mbps
Orange TV
80 zenders
59€
Bekijken >

Internet+TV
Onbeperkt
100 Mbps
Proximus TV
80 zenders
60€
Bekijken >

All internet+TV
Onbeperkt
300 Mbps
Telenet TV
80 zenders
81,59€ 

Wie is de goedkoopste provider voor een pakket TV en vast internet?

Het goedkoopste abonnement in onze vergelijking van leveranciers zit absoluut bij Scarlet. Het pakket Scarlet Trio bevat internet, digitale TV en ook nog eens vaste telefoon. Het is met deze combinatie van deze 3 elementen zelfs goedkoper dan het duo pakket van internet en TV van zijn concurrenten.

Persoonlijk vinden we de optie Love Duo + een GO light GSM abonnement van Orange ook zeer interessant. Voor een iets hoger bedrag krijg je er immers nog eens een GSM abonnement bovenop en geniet je van een kwaliteitsvolle beleving.

Ga je echter voor de unieke kijk- en surfervaring, dan moet je bij Telenet zijn. Bij hen behaal je de hoogste surfsnelheid met vast internet.

Over deze vergelijking

Deze vergelijking is een onafhankelijke publicatie die werd opgesteld in april 2020 en dient eerder als eerste indicatie of richtlijn voor wie op zoek gaat naar een provider voor vast internet thuis in een pakket samen met TV. Voor deze steekproef werden geen parameters doorgegeven bij het opvragen van een tarief maar werd er gekeken naar de huidige standaardtarieven (zonder korting) die op de respectievelijke websites publiekelijk getoond worden. Aangezien telecomaanbieders constant prijswijzigingen doorvoeren, verwijzen we door naar de websites in kwestie om de meest actuele prijs te raadplegen.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *